Ouders/Verzorgers Stichting Lokale Omroep Westerwolde 07-01-2024

  1. Vacatures Ter Apel
  2. Ouders/Verzorgers Stichting Lokale Omroep Westerwolde 07-01-2024

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

TER APEL - Vanaf 15 januari 2024 is in de Bibliotheek van Ter Apel een expositie te zien; 'Droomdekens' van stichting de Regenboogboom. De vrijwilligers van deze stichting zetten zich al 30 jaar in voor alle kinderen in Nederland die plotseling te maken krijgen met een ziekte, traumatische ervaring, geweld of een (verstandelijke) beperking hebben. Droomdekentjes zijn genaaid, gehaakt of gebreid en worden door de kinderen zelf, of met behulp van hun ouders/verzorgers, uitgekozen. Deze unieke gemaakte dekentjes bieden een fijne droomplek. Een kind kan zich in een uitdagende situatie opladen onder een droomdeken.

Meehelpen? Graag!

Voor meer informatie over de droomdekens of wilt u helpen om een droomdeken te maken? Op 16 en 30 januari, 13 en 27 februari en 12 en 26 maart (dinsdagen om de week) zijn de vrijwilligers aanwezig in de Bibliotheek van Ter Apel van 11.00 tot 16.00 uur. Onder andere en Brenda Mulder van de Stichting de Regenboogboom zijn aanwezig om te werken aan een droomdeken en om informatie te geven over de werkzaamheden en de stichting. Aanmelden of meer info: of mail: .


De expositie is te zien vanaf 15 januari tot en met maart 2024. Loop gerust even binnen in de Bibliotheek, toegang is gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Ingezonden

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.westerwoldeactueel.nl/2024/01/05/droomdekens-van-stichting-de-regenboogboom-in-de-bibliotheek-ter-apel/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.