Gedragswetenschapper (SKJ) Personato 21-12-2023

 1. Vacatures Ter Apel
 2. Gedragswetenschapper (SKJ) Personato 21-12-2023

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Ben jij een bevlogen en ervaren gedragswetenschapper en ben je klaar om jouw kennis en expertise in te zetten voor jonge vluchtelingen? Dan zijn wij namens onze partner op zoek naar jou!

Functie omschrijving

Als gedragswetenschapper bij onze partner speel je een essentiële rol in het adviseren en ondersteunen van jeugdbeschermers, jongerencoaches en regiomanagers bij vraagstukken rondom begeleiding en hulpverlening van alleenstaande minderjarige vreemdelingen. . Je draagt bij aan methodiekontwikkeling, voert praktijkgericht gedragswetenschappelijk onderzoek uit en geeft scholing en training aan jeugdbeschermers en jongerencoaches. Dat doe je zowel intern als extern. Je levert een bijdrage aan beleidsontwikkeling en geeft voorlichting aan onze partners in de asielketen. Hiernaast is er ruimte voor geregistreerde postmaster NVO/GZ specialisten die diagnostisch onderzoek verrichten.

Functie-eisen

 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met het werken met vluchtelingen/migranten doelgroepen en hebt een cultuur sensitieve houding.
 • Je bent een enthousiaste en ervaren academisch of post academisch gekwalificeerde psycholoog of (ortho-) pedagoog.
 • Je voldoet aan de eisen voor registratie van het SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd), NIP, NVO of BIG.
 • Je hebt een oplossingsgerichte begeleidingsstijl en bent sterk in meerzijdige partijdigheid
 • Je bent in staat tot zelfstandig werken en houdt van samenwerken
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • In bezit zijn van een rijbewijs en kunnen beschikken over een rijbewijs is een pre i.v.m. reizen naar regio en/of landelijk (Utrecht).

Organisatie

De partner waar we samen mee op zoek zijn naar gedragswetenschappers is een gecertificeerde instelling, gericht op alleenstaande minderjarige vreemdelingen en kinderen met een asielaanvraag. Hun professionals staan bekend om hun respect voor diverse culturele achtergronden en stellen het belang van elke jongere centraal. Zij begeleiden de jongeren naar zelfredzaamheid en grijpen in wanneer nodig. Hun missie: belangenbehartiging, zelfredzaamheid bevorderen en begeleiden naar een perspectief (integratie of terugkeer). De toekomst van deze jongeren staat centraal; zij streven naar een positieve en hoopvolle ontwikkeling voor iedere individuele jongere, met het oog op een kansrijke toekomst.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband van maximaal € 5.298 (schaal 11 cao Jeugdzorg) (Master). Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring.
 • Een bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband van maximaal € 6.078 (schaal 12 cao Jeugdzorg (Post-master). Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%
 • Een jaarcontract, met zicht op een vast contract
 • 200 uur verlof op basis van een dienstverband van 36 uur
 • Een uitstekende reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

Cultuur

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGedragswetenschapper
Indicatie salaris (min – max]5298 – 6078
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensj.tissen@personato.nl , onbekend https://personato.nl/
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.