Wijkverpleegkundige Zorggroep Meander 03-11-2023

 1. Vacatures Ter Apel
 2. Wijkverpleegkundige Zorggroep Meander 03-11-2023

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Ervaren Wijkverpleegkundige - thuiszorg Ter Apel

Publicatiedatum: 03-11-2023 Salaris: FWG 50 - max. € 4.264,33 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: HBO Vacaturenummer: 10192 locatie: Ter Apel Sluitingsdatum: 22-11-2023 Uren: 24-28

Ben jij diegene die met enthousiasme en positiviteit een coachende spil in het zorgproces is en zich wil inzetten om de zorg voor onze cliënten naar een hoger niveau te tillen? Dan is dit dé baan voor jou!

Wijkverpleegkundige in de thuiszorg Ter Apel
Als Wijkverpleegkundige kijk jij hoe we al onze cliënten passende zorg kunnen bieden binnen de aangegeven kaders. Met je professionele en vriendelijke persoonlijkheid ben je in staat het goede gesprek te voeren met de cliënt. De vraag en behoefte weet je te vertalen naar een zorgarrangement met oog voor welzijn. Samen met je collega's geef je vorm aan de beweging van 'zorgen naar' naar 'zorgen dat'. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inzetten van hulpmiddelen, zodat de cliënt regie kan houden over zijn of haar eigen dagen. Familie en vrienden kunnen hier vaak bij helpen, daarom houd je als Wijkverpleegkundige nauw contact met deze kring. In de rol van spil in het zorgproces ben je een echte netwerker: je weet contacten te leggen, staat open voor samenwerkingen en bent helder in de communicatie met andere professionals en verwijzers. Natuurlijk horen bij jouw functie als Wijkverpleegkundige ook de nodige zorginhoudelijke handelingen en administratieve taken en ben je verantwoordelijk voor het zorginhoudelijk coachen van je collega's en ben je bekend met veranderingsprocessen binnen de ouderenzorg.

Kortom: Een verantwoordelijke baan waarbij je bovenal werkt aan het leefplezier van onze cliënten.

Jouw werkplek
De Thuiszorg in Ter Apel bestaat uit 5 gemotiveerde teams, Vanwege de steeds wisselende zorgvragen blijft de wijkverpleging erg dynamisch werk. Wat kenmerkend is voor de thuiszorg teams van Ter Apel is dat de teams grotendeels de eigen regie in handen hebben. Binnen de teams hangt een sfeer van bereidheid elkaar te helpen/wat te gunnen. Ook organiseren de teams jaarlijks een uitje met elkaar om zo het teamgevoel te behouden.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €2.938,60 tot €4.264,33 conform FWG 50 CAO VVT.
 • Een passend contract ( 24 tot 28 uur per week ).
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij werken met Fiscfree. Waardoor je bijvoorbeeld voordelig kunt fitnessen en fiscaal voordeel hebt bij de aanschaf van onder meer een mobiele telefoon of een elektrische fiets.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een diploma HBO-V (niveau 5 of 6) en staat ingeschreven in het BIG- en kwaliteitsregister.
 • Je hebt werkervaring in de rol van wijkverpleegkundige (pre).
 • Je staat sterk in je schoenen.
 • Je vindt het, net als wij, belangrijk dat de cliënt zo lang mogelijk regie houdt over eigen leven.
 • Je kent de sociale kaart, procedures en werkwijzen.
 • Je kunt helder en vriendelijk communiceren met cliënten, hun familie en je collega's.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt een auto tot je beschikking.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.
Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met Truus Schrör, Teammanager thuiszorg Ter Apel via telefoonnummer of met , .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWijkverpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]4264 – 4264
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/ervaren-wijkverpleegkundige---thuiszorg-ter-apel-10192

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.