Verzorgende IG Zorggroep Meander 25-10-2023

 1. Vacatures Ter Apel
 2. Verzorgende IG Zorggroep Meander 25-10-2023

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Verzorgende IG - Woonzorgcentrum Kloosterheerd

Publicatiedatum: 24-10-2023 Salaris: FWG 35 - max.€ 3.177,10 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: MBO Niveau 3 Vacaturenummer: 10117 locatie: Ter Apel Sluitingsdatum: 14-11-2023 Uren: 12-24

Haal jij graag het beste uit jezelf en anderen? Wil jij graag met ouderen werken en heb je vooral affiniteit met somatiek? Dan is dit dé baan voor jou!
Verzorgende IG in Kloosterheerd
Als verzorgende IG in Kloosterheerd ben jij een onmisbare schakel in de dagelijkse verzorging aan onze bewoners. Dit doe jij door de individuele zorgplannen zorgvuldig uit te voeren. Jij hebt een actiegerichte houding en kunt duidelijk en vriendelijk communiceren met onze bewoners, hun familie en jouw collega's. Omdat het belangrijk is dat de bewoners zo lang mogelijk goed voor zichzelf kunnen zorgen, stimuleer en adviseer je de bewoners bij hun dagelijkse activiteiten en bied je begeleiding bij de zelfzorg en/of mantelzorg. Hierbij verricht jij natuurlijk zorgtaken en voorbehouden handelingen die je uit mag voeren als Verzorgende IG. Jij hebt daarbij de belangrijke taak om met jouw oog voor detail veranderingen van de bewoner te herkennen én te melden aan jou collega's om steeds passende zorg te blijven verlenen. Wij leveren ook thuiszorg aan de bewoners van de aanleunwoningen. In overleg met jou wordt bepaald in welk team je wordt geplaatst. Jouw frisse blik op zorg en onze organisatie wordt gewaardeerd.

Kortom: een boeiende en afwisselende baan waarbij je kunt bijdragen aan de zelfredzaamheid van onze bewoners.

Jouw werkplek
Kom je werken in Kloosterheerd, dan ben je verzekerd van een fijne werkplek! je werkt samen met een collegiaal en enthousiast team. De bewoners zijn vriendelijk en er is hier altijd iets te doen. Activiteiten variëren van een themaweek over Brazilië tot filmavonden op de vrijdagavond. De geur van versgebakken brood hangt hier regelmatig in de lucht en bewoners schuiven dagelijks aan voor een heerlijke maaltijd in ons restaurant. Kloosterheerd ligt op loopafstand van het centrum van Ter Apel.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €2.324,49 tot €3.177,10 conform FWG 35 CAO VVT .
 • Een passend contract met mogelijkheid tot verlenging voor 12 tot 24 uur per week .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij werken met Fiscfree. Waardoor je bijvoorbeeld voordelig kunt fitnessen en fiscaal voordeel hebt bij de aanschaf van onder meer een mobiele telefoon of een elektrische fiets.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG (niveau 3) of je bent binnenkort gediplomeerd Verzorgende IG.
 • Jij bent organisatiesensitief, flexibel en geduldig.
 • Je legt op een zorgvuldige en respectvolle manier contact met bewoners en collega's.
 • Je kunt uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.
Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Je kunt natuurlijk ook altijd bellen als je nog vragen hebt met Lida Peters, Teammanager via telefoonnummer of met , telefoonnummer

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]3177 – 3177
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)12 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/verzorgende-ig---woonzorgcentrum-kloosterheerd-10117

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.