Verzorgende IG Zorggroep Meander 14-11-2023

 1. Vacatures Ter Apel
 2. Verzorgende IG Zorggroep Meander 14-11-2023

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Verzorgende IG - thuiszorg Ter Apel

Publicatiedatum: 14-11-2023 Salaris: FWG 35 - max.€ 3.177,10 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: MBO Niveau 3 Vacaturenummer: 10271 locatie: Ter Apel Sluitingsdatum: 05-12-2023 Uren: 8-24

Ben jij de frisse wind met een positieve instelling die van nature in kansen en mogelijkheden denkt? Heb jij een duidelijke voorkeur voor Somatiek of juist voor PG? Dan is dit dé baan voor jou!

Verzorgende IG in de thuiszorg Ter Apel
Voor onze team van de Thuiszorg in Ter Apel zijn we op zoek naar een Verzorgende IG'ers die affiniteit hebben voor PG- of somatische zorg. Jij bent een onmisbare schakel in de dagelijkse verzorging aan onze cliënten waarbij leefplezier, kwaliteit en een veilige leefomgeving voorop staan. Je bezoekt de cliënten in hun vertrouwde omgeving om ze te verzorgen en begeleiden. Dit doe jij door de individuele zorgplannen zorgvuldig uit te voeren. Het verschilt per cliënt wat nodig is; van dagelijkse verzorging of medicijnen verstrekken tot contact met familie en specialisten. Het thuiszorgteam in Ter Apel verleend ook zorg in het opvangcentrum voor asielzoekers in Ter Apel. Met een gezonde dosis humor en geduld help je onze cliënten zodat zij zich zo lang mogelijk zelfstandig kunnen redden. In overleg met jouw wordt bepaald in welk team je komt.

Kortom: een veelzijdige en afwisselende baan met veel vrijheid, waar kwaliteit, leefplezier en een veilige leefomgeving voor cliënten voorop staan.
Jouw werkplek
De Thuiszorg in Ter Apel bestaat uit 5 gemotiveerde wijkteams. Wat kenmerkend is voor de thuiszorg teams van Ter Apel is dat de teams grotendeels de eigen regie in handen hebben. Zo wordt er bijvoorbeeld door de teams zelf ingepland. Medewerkers ervaren dit als positief omdat op deze manier iedereen een stem heeft en er met elkaar rekening gehouden wordt. Binnen de teams hangt een sfeer van bereidheid elkaar te helpen/wat te gunnen. Ook organiseren de teams jaarlijks een uitje met elkaar om zo het teamgevoel te behouden.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €2.324,49 tot €3.177,10 conform FWG 35 CAO VVT.
 • Een passend contract van 8 tot 24 uur per week .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij werken met Fiscfree. Waardoor je bijvoorbeeld voordelig kunt fitnessen en fiscaal voordeel hebt bij de aanschaf van onder meer een mobiele telefoon of een elektrische fiets.

Wat heb je nodig?

 • Een diploma Verzorgende IG (niveau 3) of een diploma van een gelijkwaardige opleiding.
 • Een rijbewijs en een eigen auto (is een pre).
 • Je kunt duidelijk communiceren.
 • Je bent geduldig, eerlijk en flexibel.
 • Je legt op een zorgvuldige en respectvolle manier contact met cliënten en collega's.
 • Je kunt uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland.
We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.
Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.
Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met Truus Schrör, Teammanager Thuiszorg Ter Apel via telefoonnummer of , telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]3177 – 3177
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)8 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/verzorgende-ig---thuiszorg-ter-apel-10271

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.