Helpende Zorggroep Meander 16-11-2023

 1. Vacatures Ter Apel
 2. Helpende Zorggroep Meander 16-11-2023

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Helpende (Plus) - thuiszorg team 2, Ter Apel

Publicatiedatum: 15-11-2023 Salaris: FWG 30 - max. € 2.938,60 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: MBO Niveau 3 Vacaturenummer: 10276 locatie: Ter Apel Sluitingsdatum: 06-12-2023 Uren: 12-16

Haal jij graag het beste uit jezelf en anderen? Wil jij graag voor ouderen zorgen in hun eigen woonomgeving? Dan is dit dé baan voor jou!
Helpende (Plus) in Team 2, Ter Apel
Als Helpende in de thuiszorg van Team 2 in Ter Apel ben jij een onmisbare schakel in de dagelijkse verzorging aan onze cliënten. Kwaliteit, leefplezier en een veilige leefomgeving staan voorop. Met behulp van jouw zorg kunnen onze cliënten goed voor zichzelf blijven zorgen en in hun eigen huis blijven wonen. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit ADL zorg, maar een praatje maken en luisteren naar de wensen van de cliënten en hierop inspelen is ook erg belangrijk. Je staat positief in het leven en denkt in kansen.
Als Helpende Plus ga je langs bij bewoners met licht complexe zorgvragen en biedt je naast ADL zorg ook medische hulp zoals wondverzorging en hulp bij een katheter.

Omdat wij continue passende zorg willen verlenen is het belangrijk dat jij met jouw oplettende blik veranderingen bij de cliënten opmerkt en doorgeeft aan jouw collega Verzorgende IG'ers en Verpleegkundigen. Je levert ook thuiszorg aan de bewoners van de aanleunwoningen rondom locatie Kloosterheerd. Jouw frisse blik op zorg en onze organisatie wordt gewaardeerd. Alle bewoners waar je mee te maken krijgt zijn verschillend, waardoor het werk in de thuiszorg iedere dag anders en vernieuwend is.

Kortom: een boeiende en afwisselende baan, waarbij onze bewoners mede door jouw inzet goed voor zichzelf kunnen blijven zorgen.

Jouw werkplek
Kom je werken in team 2 van de thuiszorg in Ter Apel, dan ben je verzekerd van een fijne werkplek! je werkt samen met een collegiaal en enthousiast team. Het team werkt in de aanleunwoningen en in de wijk rondom.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €2.210,77 tot €2.938,60 conform FWG 25 of FWG 30* CAO VVT
 • Een passend contract met mogelijkheid tot verlenging voor 12 tot 16 uur per week.
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij werken met Fiscfree. Waardoor je bijvoorbeeld voordelig kunt fitnessen en fiscaal voordeel hebt bij de aanschaf van onder meer een mobiele telefoon of een elektrische fiets.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wat heb je nodig?

 • Jij hebt een MBO-2 diploma Helpende of in het bezit van een diploma Helpende niveau 2 Zorg en Welzijn i.c.m. het certificaat Helpende Plus/keuzedeel voorzien van K0905 en/of K1296.
 • Jij hebt kennis van HACCP-richtlijnen.
 • Jij hebt kennis van medicatie.
 • Jij bent bereidt om onregelmatige diensten te werken, ook in de weekenden.
 • Je legt op een zorgvuldige en respectvolle manier contact met bewoners en collega's.
 • Je kunt uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.
Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Je kunt natuurlijk ook altijd bellen als je nog vragen hebt met Lida Peters, Teammanager via telefoonnummer of met , telefoonnummer

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Plus
Indicatie salaris (min – max]2938 – 2938
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)12 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/helpende-plus---thuiszorg-team-2-ter-apel-10276

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.