Gedragsdeskundige Centraal Orgaan opvang asielzoekers 15-02-2024

 1. Vacatures Ter Apel
 2. Gedragsdeskundige Centraal Orgaan opvang asielzoekers 15-02-2024

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Solliciteren voor "Gedragsdeskundige AMV Ter Apel"

Gedragsdeskundige AMV Ter Apel

Als gedragsdeskundige jeugd bevorder je de kwaliteit van begeleiding voor onze alleenstaande jongeren in de asielopvang. Dat doe je door vanuit jouw deskundigheid zowel gevraagd als ongevraagd begeleidingsadviezen te geven. Meer weten of deze functie? Lees dan snel verder!

Jouw rol als gedragsdeskundige

Als gedragsdeskundige jeugd ben je betrokken bij het realiseren van een veilig, leefbaar en beheersbaar woonklimaat voor onze jongeren doelgroep (alleenstaande minderjarige vreemdelingen). Je biedt begeleiding en structuur en bevordert de persoonlijke ontwikkeling van de minderjarige asielzoeker vanuit een realistisch toekomstperspectief. Je hebt daarbij een coachende en ondersteunende rol naar het team. Je werkt in een multidisciplinair team bestaande uit woonbegeleiders, jeugdwerkers, jeugdbeschermers en overige samenwerkingspartners. Het is natuurlijk altijd mogelijk om te sparren met collega-gedragsdeskundigen van de andere locaties.
Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit:

 • Je ondersteunt en geeft, gevraagd en ongevraagd, begeleidingsadviezen aan het team.
 • Je screent de dossiers op kwaliteit en adviseert over de begeleidingsaanpak.
 • Je bevordert de deskundigheid van medewerkers amv door het geven van voorlichting over trends en signalen binnen de amv-opvang.
 • Je adviseert bij ernstige calamiteiten of zorgwekkende situaties over de aanpak.
 • Je neemt op afroep deel aan het multidisciplinair overleg, individueel casusoverleg en onderzoekscommissies.
 • Je schakelt met andere deskundigen en speelt een belangrijke rol bij de voorbereidende werkzaamheden voor passende zorg.
 • Je draagt vanuit een kritische en proactieve houding bij aan het verder ontwikkelen en toepasbaar maken van de methodiek, je signaleert hiaten in de begeleiding en formuleert verbetervoorstellen.

Functie-eisen

Als gedragsdeskundige vragen we het volgende van je:

 • Opleiding: je hebt een afgeronde universitaire opleiding psychologie, orthopedagogiek, ontwikkelingspsychologie, klinische psychologie of een gelijkgestelde universitaire opleiding. Je bent SKJ geregistreerd (pedagogen of psychologen) of komt voor een SKJ-registratie in aanmerking.
 • Werkervaring: je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie Je hebt afdoende en toepasbare kennis van de jeugdzorg en je maakt proactief gebruik van je netwerk hierbinnen. Bij voorkeur heb je affiniteit en/of ervaring met systeemgericht werken.
 • Persoonlijkheid: Je kunt goed samenwerken en analyseren, je bent flexibel en een netwerker.

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een werkomgeving waarin je echt iets voor iemand kan betekenen en waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt een veelzijdig takenpakket en veel ruimte om hier je eigen invulling aan te geven. Verder bieden wij jou als Gedragsdeskundige bij het COA:

 • Salaris: € 4.281,93 - €6.060,15 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 9, conform cao Sociaal Werk).
 • Dienstverband: 24 - 36 uur per week. In eerste instantie voor de duur van 1 jaar, met zicht op een vast dienstverband.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden: onder andere pensioen, vitaliteitsuren, loopbaanbudget, individueel keuzebudget (IKB) van 18% (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering).
 • Vakantieverlof: 144 uur bij een fulltime dienstverband (plus 26 uur in IKB).
 • Vrijheid : om je eigen agenda te beheren en jouw mentorgesprekken in te plannen.
 • Ruimte voor ontwikkeling : wij hechten veel waarde aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. We bieden daarvoor verschillende mogelijkheden. Denk aan het volgen van een opleiding, waardoor je nog beter kunt functioneren in je huidige functie of kunt doorgroeien.

Ben jij ZZP-er, houdt er dan rekening mee dat wij onze nieuwe collega's alleen een loondienstverband aanbieden.

Het COA hecht sterk waarde aan integriteit en betrouwbaarheid. Zodra wij jou een aanbod doen voor indiensttreding voeren we een pre-employment screening uit. De screening bestaat uit ten minste de volgende onderdelen: aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), Diploma- en certificaten controle, Identiteitscontrole.

Waar kom je te werken:

Het COA groeit en daarom zoeken we nieuwe collega's. Jouw expertise zetten wij graag in op onze amv locatie in Ter Apel. Op deze locatie werk je nauw samen met het team van woonbegeleiders en jeugdwerkers.

Op deze locatie is onder andere een woonvoorziening voor alleenstaande minderjarige vreemdelingen (amv) van 13 tot 18 jaar. De jongeren worden 24 uur per dag begeleid door de medewerkers amv en krijgen leefgeld en een volledig aanbod van activiteiten.

Over het COA als werkgever

Bij het COA vangen we al sinds 1994 asielzoekers op in opvangcentra. In onze opvangcentra bieden we hen basisvoorzieningen en begeleiding naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten. Onze organisatie is altijd in beweging. Meebewegen met de (politieke) realiteit en samen inspelen op kansen zit in onze genen. In ons DNA herken je de kernwaarden Menswaardig, Samen, Open en Resultaatgericht. Herken jij je hierin als mens en collega. Diversiteit en inclusie vinden wij belangrijk, daarom bieden wij al onze collega's gelijke kansen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteren?

Ben jij enthousiast over deze functie? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!
Bel of app dan met , (werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag).

Voor de vragen over de sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen met Recruitment via . We beantwoorden jouw vragen graag.

Titel: Gedragsdeskundige AMV Ter Apel

Nummer: 3733

Locatie: Ter Apelervenen 2, 9561 MC, Ter Apel, Netherlands

Deadline:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGedragsdeskundige
Indicatie salaris (min – max]4281 – 6060
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.coa.nl/apply/gedragsdeskundige-amv-ter-apel/9y79o5/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.