Doktersassistent Olympia 29-01-2024

 1. Vacatures Ter Apel
 2. Doktersassistent Olympia 29-01-2024

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een gezondheidszorg bedrijf in de buurt van Ter Apel. Het bedrijf is verantwoordelijk voor het verlenen van zorg voor asielzoekers woonachtig op de COA locaties. De asielzoekers kunnen hier terecht voor een afspraak met een zorgprofessional zoals een doktersassistent, verpleegkundige, POH-GGZ of huisarts. 

Geen dag is hetzelfde wanneer je hier komt te werken. Bewoners van de opvanglocatie lopen binnen tijdens het dagelijkse inloopspreekuur, waar de doktersassistent de urgentie inschat en indien nodig een afspraak plant bij een van de zorgverleners.

We nodigen onder andere kandidaten uit de omgeving van Emmen, Klazienaveen, Stadskanaal, Ter Apel, Assen en Groningen van harte uit om te reageren.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan als doktersassistent? Bekijk dan snel deze vacature!

Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor de asielzoekers. Je staat patiënten te woord, achterhaalt de precieze hulpvraag en je bepaalt de urgentie. Ook plan je afspraken en spreekuren in. Kortom, een super afwisselende functie.

Wat je baan extra leuk maakt, is dat je elke dag je eigen assistentenspreekuren draait en zelfstandig medisch-technische handelingen uitvoert, eventueel met de hulp van een tolk.

Via nascholingen en trainingen kun je je volop ontwikkelen. Daarnaast werk je binnen de opvanglocaties samen met verpleegkundigen, praktijkondersteuners psychologie en somatiek. 

Functie-eisen

Wat breng je mee:

Je kunt snel schakelen tussen uiteenlopende werkzaamheden. Jij krijgt er energie van dat geen dag hetzelfde is en houdt ook op drukke momenten het hoofd koel. Daarnaast kun je je uitstekend inleven in een ander en goed communiceren met uiteenlopende mensen, of het nu een collega of een patiënt is. Goed luisteren en doorvragen horen daar ook bij, zodat je tijdens de beoordeling van de klachten, de precieze hulpvraag boven tafel krijgt. Verder heb je:

 • Een mbo-diploma voor doktersassistent.
 • Ervaring met werken in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum. Dit kan ook via een stage zijn.
 • Een leuke uitdagende baan voor minimaal 24 uur per week
 • Je bent overdag, in de avond en in het weekend beschikbaar
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal
 • Je bent bereidt om in de regio Groningen en Drenthe aan het werk te gaan
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B
Arbeidsvoorwaarden

Wat wij bieden:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.274 en € 3.466 op basis van een 38-urige werkweek (schaal 4 of 5 van de cao Huisartsenzorg).
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%
 • Een Tijdelijk Contract via Olympia, bij goed functioneren, kans op een baan voor langere tijd 
 • Volop mogelijkheden om je op verschillende terreinen binnen de organisatie te ontwikkelen en je herregistraties te behalen.
 • Extra verlof voor scholing.
 • Een fijn en betrokken team én negenhonderd andere collega’s die je kunt leren kennen tijdens bijvoorbeeld borrels, de jaarlijkse wintersporttrip en andere personeelsactiviteiten.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDoktersassistent
Indicatie salaris (min – max]3466 – 3466
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensa.riemersma@werk.olympia.nl , Anne-Lou Riemersma onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/ejz2Ose21gp9Se2QtSg4

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.