Meewerkend Voorman/Voorvrouw Facilicom 11-03-2024

 1. Vacatures Ter Apel
 2. Meewerkend Voorman/Voorvrouw Facilicom 11-03-2024

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Meewerkend voorman/voorvrouw bij de COA in Ter Apel

Woon jij in (de omgeving van) Ter Apel en ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak als leidinggevende? Dan zoekt Gom jou!

€ 14,74 - € 17,07 per uur

Meewerkend voorman/voorvrouw bij de COA in Ter Apel

25 uur per week

€ 14,74 - € 17,07 per uur

Functieomschrijving

Wij zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als meewerkend voorman of voorvrouw bij het COA in Ter Apel. Het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers is een locatie waar asielzoekers worden opgevangen en begeleid worden naar een toekomst in Nederland of daarbuiten. Als meewerkend voorman/voorvrouw ben jij zowel een schoonmaak medewerker als een leidinggevende. Als meewerkend voorman of voorvrouw geef je leiding aan een team van schoonmaak medewerkers en ben jij de rechterhand van de rayonleider.


Bij Gom ben je méér dan een meewerkend voorman of voorvrouw: jij kent de procedures en je weet waar je moet zijn. Je bent het directe aanspreekpunt voor de klant omtrent alles wat met onze dienstverlening te maken heeft. Jij bent het visitekaartje van Gom. Ook spring je bij met de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, je maakt een werkschema voor het team, indien nodig plaats je vacatures, boekt uren en plaatst bestellingen. Je wordt niet alleen opgenomen in de Gom-familie, ook het lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armen welkom.

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 15:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 25 uur per week.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter.

Wat je krijgt

Werken als meewerkend voorman of voorvrouw bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €14,74 en €17,07 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • Een extra vrije dag op je verjaardag;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, opleiding leidinggevenden, persoonlijke trainingen en diverse doorgroeimogelijkheden.

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Je bent flexibel, probleemoplossend, en je hebt een positieve en initiatiefrijke houding. Als meewerkend voorman/voorvrouw in de schoonmaak heb je een scherp oog voor een schone locatie, weet van aanpakken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Niet alleen naar je collega's toe, ook richting de klant. Je werkt nauwkeurig, je hebt oog voor detail en kan goed samenwerken. Je bent sterk in het behouden van overzicht en kan goed feedback geven en ontvangen. Voor deze vacature breng jij het volgende mee:

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • In het bezit van een VOG of in de mogelijkheid om deze aan te vragen;
 • In het bezit van een geldig rijbewijs B;
 • In het bezit van een BOS of Ras opleiding is een pre;
 • Geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit, maar een mentaliteit dat je pas naar huis gaat wanneer het werk klaar is.

Ben jij de meewerkend voorman of voorvrouw die wij zoeken in Ter Apel? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ik kom graag met je in contact.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVoorman Schoonmaak
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)25 – 25
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijfacilicom.nl/vacatures/a0wQs000001RC7mIAG/vacature/werken-als-brandwacht

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.