Facilitair Medewerker Services Dienst Justitiële Inrichtingen 19-01-2024

 1. Vacatures Ter Apel
 2. Facilitair Medewerker Services Dienst Justitiële Inrichtingen 19-01-2024

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Facilitair medewerker services

Van het melden en bewaken van storingen tot het plaatsen van bestellingen om de voorraad op peil te houden. En zorgdragen voor de algemene orde en netheid van het Aanmeldcentrum Ter Apel (ACTA). Hoe afwisselend wil je het hebben? Als medewerker Services bij het Facilitair Bedrijf Dienst Justitiële Inrichtingen ben jij hét aanspreekpunt voor de klant en voel jij je verantwoordelijk voor jouw locatie.

Standplaats: Ter Apel Aantal uur: 32 - 36 Maandsalaris: € 2.506 - € 3.091 Vakgebied: Bedrijfsvoering en Staf Opleiding: VMBO - Theoretisch (MAVO) Reageren voor: 26-01-2024 Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

Copy Link

Van het melden en bewaken van storingen tot het plaatsen van bestellingen om de voorraad op peil te houden. En zorgdragen voor de algemene orde en netheid van het Aanmeldcentrum Ter Apel (ACTA). Hoe afwisselend wil je het hebben? Als medewerker Services bij het Facilitair Bedrijf Dienst Justitiële Inrichtingen ben jij hét aanspreekpunt voor de klant en voel jij je verantwoordelijk voor jouw locatie.

Standplaats: Ter Apel Aantal uur: 32 - 36 Maandsalaris: € 2.506 - € 3.091 Vakgebied: Bedrijfsvoering en Staf Opleiding: VMBO - Theoretisch (MAVO) Reageren voor: 26-01-2024 Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd


DJI biedt mooi en uitdagend werk in een niet-alledaagse omgeving. Achter de mensen die rechtstreeks contact hebben met de gedetineerden en de forensisch patiënten staan talloze collega's die elke dag een belangrijke operationele of strategische bijdrage leveren aan het goed functioneren en presteren. Dat klinkt misschien simpel, maar er zit meer achter. Zoals de collega's van Communicatie, Administratie, Onderwijs, ICT, HRM of Onderzoek. Als facilitair-, inkoop- en financeprofessional kun je bij ons ook alle kanten op. We richten ons namelijk op het volledige spectrum van bedrijfsvoering waarin we ons werk steeds efficiënter en innovatiever willen doen. Als professional bij DJI draag je bij aan de veiligheid van de samenleving.

Dit ga je doen


Als medewerker Services heeft jouw functie een administratieve én een logistieke kant. Zo haal je bijvoorbeeld bestelaanvragen op uit het systeem (het Facilitair portaal), plaatst bestellingen en plant schoonmaakwerkzaamheden in. Daarnaast vul je de voorraden aan, heb jij een facilitair oog en doe je dagelijks een facilitaire ronde om te kijken of alles op orde is. Daarnaast verzorg je de begeleiding van externe partijen en controleer je de door hen uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast voer je controlewerkzaamheden uit over de schoonmaak in het pand. Je hebt regelmatig afstemming met de coördinator of facilitair manager over uit te voeren werkzaamheden en de voortgang en kwaliteit hiervan.
Jij kent de locatie waar je werkt op je duimpje. Sterker nog, je bent trots op 'jouw' gebouw, geen vlekje of beschadiging ontgaat jou en je weet precies wat er gebeurt op facilitair gebied. Moeten opleiding-gerelateerde zaken (zoals AV-middelen) klaargezet worden? Of de catering uitgeserveerd worden? Moet een lamp ingedraaid worden? Jij regelt dat dit gebeurt. Afhankelijk van de inhoud, stuur je de medewerkers aan die de klus uitvoeren óf doe je het zelf.
Het AC Ter Apel is een locatie waar de facilitaire dienstverlening sterk afhankelijk is van het asielproces van de IND. Er kan hierdoor incidenteel sprake zijn van dienstverlening buiten de reguliere kantoortijden om of in het weekend.

VRAGEN OVER DEZE FUNCTIE? Vacaturenummer: 49071

De heer B. de Groot, coördinator facilitaire zaken

Mevrouw H. Sissing, corporate recruiter DJI

Dit neem je mee

 • Je hebt een vmbo-diploma en wilt graag in de praktijk je kennis uitbreiden.
 • Je hebt kennis en bij voorkeur ervaring op het gebied van facilitaire dienstverlening.
 • Je bent een echte dienstverlener en voelt je verantwoordelijk voor het pand.
 • Je hebt kennis van hygiënerichtlijnen.
 • Je hebt kennis van veiligheid, gezondheid en milieu.
 • Je hebt aandacht voor de klant; de nadruk ligt op gastvrijheid.
 • Je weet van aanpakken.
 • Je kunt goed zelfstandig werken.
 • Je kunt goed overweg met geautomatiseerde (verwerkings)systemen. Kennis van het FMIS, Facilitair Portaal is een pré.

Dit kun je verwachten

 • Een Individueel Keuzebudget. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en stel je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen. Het kan bijvoorbeeld bestaan uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) of vakantiedagen
 • Volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer
 • Een pensioenregeling
 • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof
 • Studiemogelijkheden voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling
 • De mogelijkheid gebruik te maken van bedrijfsfitness

 • Salarisniveau - min. Schaal 05 - max. Schaal 05
 • Maandsalaris - min. €2.506,00 - max. €3.091,00 (bruto o.b.v. 36 uur)
 • Dienstverband - Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (met eventueel een proeftijd van maximaal 1 maand)
 • Contractduur - n.v.t.
 • Minimaal aantal uren per week - 32
 • Maximaal aantal uren per week - 36

Je krijgt zo'n twaalfhonderd collega's in allerlei functies. Denk aan facilitair medewerker, medewerker Contractbeheer en assessmentpsycholoog. Wat jullie gemeen hebben is de professionele ondersteuning aan al onze collega's en klanten, zowel binnen DJI als daarbuiten. Die bevinden zich in onder andere gevangenissen, justitiële jeugdinrichtingen, forensisch psychiatrische centra en detentiecentra verspreid over het hele land. De organisatie heeft een stevige basis, maar blijft ontwikkelen, innoveren en meegroeien met klanten. Dit én de vele en snel opeenvolgende ontwikkelingen die spelen in het werkveld maken SSC tot een dynamische werkomgeving.

Het gemiddelde dienstverband van de vaste medewerkers is 15,55 jaar.

Het personeelsbestand van vaste medewerkers bestaat voor 43% uit vrouwen en 57% uit mannen.

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft? Er zit meer achter werken bij DJI

Je bent samen met je team én gedetineerden verantwoordelijk voor een terugkeer in de maatschappij. Gedetineerden worden uiteindelijk gewoon weer iemands buur. Je werkt hier aan veiligheid door mensen vooruit te helpen. Positieve verandering begint met het besef dat het een optelsom is van de kleinste successen. Die leiden tot groots resultaat. Om dat te bereiken moet je verder kijken, voorbij aan wat iemand gedaan heeft.

 • Wanneer je solliciteert op een functie bij DJI dan maak je eenmalig een account aan. Dit zorgt ervoor dat je bij DJI, of bij eventuele andere rijksonderdelen, makkelijk kan solliciteren. Slechts enkele velden zijn verplicht om in te vullen. Meer informatie hierover vind je in onze sollicitatieprocedure .
 • Ben je in dienst van de Rijksoverheid en heb je een aanwijzing als Van-Werk-Naar-Werk-kandidaat? Of ben je (medisch) herplaatsingskandidaat?
 • Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Voor alle functies binnen DJI is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist. DJI vergoedt de kosten voor de aanvraag van een VOG. Wil je weten of je recht hebt op een VOG? Dat kan je hier checken: vogcheck.justis.nl .
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Spreekt werken bij DJI je aan?


Deze VOG is noodzakelijk om in dienst te kunnen treden bij DJI. Wil je weten of je recht hebt op een VOG?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Huishoudelijke Dienst
Indicatie salaris (min – max]2506 – 3091
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijdji.nl/vacature/bedrijfsvoering-en-staf/facilitair-medewerker-services-49071

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.