BOA Randstad 01-11-2023

 1. Vacatures Ter Apel
 2. BOA Randstad 01-11-2023

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Ben jij een ervaren en gepassioneerd Buitengewoon Opsporingsambtenaar (boa) en wil je bijdragen aan de veiligheid en leefbaarheid van gemeentes met opvanglocaties in de provincie Groningen? Als boa speel je een cruciale rol in het handhaven van de openbare orde en veiligheid in deze dorpen en werk je dagelijks in een divers en dynamische omgeving.

wat bieden wij jou
 • Functie in schaal 7
 • 32 tot 40 uur per week
 • Dynamische werkomgeving, van Zoutkamp tot Ter Apel
 • Gemeentegrens overstijgende opdrachtgever
 • Pilotgroep van minimaal een jaar
 • Werken met verschillende doelgroepen
wie ben jij

Jij bent een Buitengewoon Opsporingsambtenaar (boa) met minimaal twee jaar werkervaring. Hiermee heb je tevens de benodigde diploma's en certificaten reeds op zak. Jouw geduld en uitstekende communicatieve vaardigheden stellen je in staat om effectief te werken met de diverse gemeenschappen waarin opvanglocaties met migranten zijn gevestigd. Je begrijpt de complexe dynamiek van deze omgeving en bent vastbesloten om bij te dragen aan de veiligheid en leefbaarheid.

 • ervaring als boa is vereist;
 • in het bezit van geldige diploma's en certificaten;
 • geduld en een sterk communicatief vermogen zijn essentieel;
 • je hebt goede kennis van de relevante wet- en regelgeving;
 • goede beheersing van, in ieder geval, de Nederlandse taal;
wat ga je doen

Als boa ben je verantwoordelijk voor het handhaven van de lokale regelgeving en het bevorderen van een veilige en leefbare omgeving voor de inwoners en bezoekers. Je zult optreden tegen overtredingen als overlast en andere inbreuken op de wet en bent een luisterend oor voor de lokale bevolking. Afhankelijk van je woonplaats ben je inzetbaar in Ter Apel of Zoutkamp en waar mogelijk in de toekomst in andere dorpen in de provincie Groningen.

 • je bent de oren en ogen op straat in de betreffende gemeentes;
 • je werkt nauw samen met ketenpartners en trekt er samen op uit om doelen te bereiken
 • je hebt naast het zijn van BOA, een taakspecialisatie welke gericht is op een doelgroep, te weten ‘bewoners van opvanglocaties’.
waar ga je werken

Alle gemeentes binnen onze provincie, hebben één of meerdere opvanglocaties waar vluchtelingen en/of asielzoekers worden opgevangen. De aanwezigheid van grote groepen mensen in een opvanglocatie, heeft ook zo een effect op de directe leefomgeving. Diverse situaties in bijvoorbeeld Ter Apel, komen dan ook dikwijls in het nieuws. Om gezamenlijk de rust en de leefbaarheid in een directe leefomgeving te
waarborgen, dient er een ‘flexpool’ opgericht te worden, waarin meerdere BOA’s specifiek toezicht dienen te houden in gemeentes met opvanglocaties. Dit is voor Nederland een unieke samenwerkingsvorm waarbij BOA’s buiten de gemeentegrenzen mogen optreden.

 • een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamische omgeving;
 • een gemotiveerd team van collega's, onderdeel van de gemeente Groningen;
 • een aantrekkelijk salaris in schaal 7 gemeente CAO
sollicitatie

Herken jij jezelf in de functie en ben je op zoek naar een leuke, actieve baan? Waar wacht je dan nog op, laten we in contact komen! Solliciteer via de knop en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie samen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

 

FunctietitelBoa
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensrecruitmentoverheid.noord@nl.randstad.com , 0800 - 72 63 78 23 http://www.randstad.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/PiQ2MUP20LYJpP2mzIyy

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.