de Vakman De Vakman 10-12-2023

  1. Vacatures Ter Apel
  2. de Vakman De Vakman 10-12-2023

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Klussen met garantie

Klusbedrijf in Ter Apel

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een klus uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Ter Apel of omgeving? Neem dan contact op met , de allround klusprofessional. Hij neemt u graag al die klussen uit handen. Hij heeft een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf in Ter Apel als draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Betrouwbaar klusbedrijf in Ter Apel

Klusbedrijf in Ter Apel geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden

Voor een betrouwbaar klusbedrijf in Ter Apel kunt u terecht bij . Hij is als klusbedrijf aangesloten bij organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf . heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken , dus geen verrassingen achteraf. berekent geen voorrijkosten en geeft minimaal één jaar garantie en nakomingsgarantie . De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van en betrouwbaar en kwalitatief goedklusbedrijf in Ter Apel en omstreken.

allround klusbedrijf in Ter Apel

Klusbedrijf in Ter Apel is een echte klusprofessional. U kunt hem inschakelen voor bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, stukadoorswerk, installatiewerk, dakwerk en het plaatsen van (dak)ramen, deuren, kozijnen, vloeren en hang- en sluitwerk. Een klusbedrijf in Ter Apel aangesloten bij kan ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus !

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlusjesman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.devakman.info/Home/De-Vakman-bij-u-in-de-buurt/De-Vakman-in-Groningen/Klusbedrijf-in-Ter-Apel

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.