Facilitair medewerker met technisch inzicht Tempo-Team 04-01-2024

 1. Vacatures Ter Apel
 2. Facilitair medewerker met technisch inzicht Tempo-Team 04-01-2024

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Beschik jij over ervaring als facilitair medewerker en kan jij overzichtelijk werken? Misschien zijn wij dan wel op zoek naar jou! Als facilitair medewerker bij het Facilitair Bedrijf Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) krijg je te maken met uiteenlopende klussen en dus ook bij de Penitentiaire Inrichting (PI) Ter Apel!
Het ene moment verwissel je een lampje in een gevangeniscel, het andere moment verhelp je een storing in het bewakingssysteem en weer een ander moment vul je papier aan in een printer.
Hoe afwisselend wil je het hebben? Als facilitair medewerker bij het Facilitair Bedrijf DJI ben jij de spil in de facilitaire dienstverlening.

Wat bieden wij jou
 • Salaris tussen €2595 en €3238 bruto o.b.v. 36 uur!
 • Leuke werksfeer
 • Een werkweek van 32 of 36 uur!
 • Werken bij de topwerkgever van Nederland
 • Werken in de PI Ter Apel!
 • Opleidingen volgen via Mijn Groei!
Wie ben jij

Als facilitair medewerker bij DJI heb je kennis van administratieve processen binnen de facilitaire dienstverlening en weet zeker wat aanpakken is!

Kan jij je vinden in onderstaande punten? Dan kan jij misschien wel aan het werk bij de DJI P.I. Ter Apel als facilitair medewerker!!

 • Je hebt mbo-niveau en een diploma in een technische richting;
 • Je hebt inzicht in de werking van installaties en systemen;
 • Je hebt bij voorkeur een VCA-certificaat en bent bekend met NEN 3140;
Wat ga je doen

Als facilitair medewerker ken je de PI waar je werkt op je duimpje! Want uit alle hoeken van de PI zetten medewerkers hun meldingen in het digitaal meldsysteem. En dat zijn uitlopende meldingen, denk aan een deur die niet goed sluit, een toilet welke verstopt is, een werkplek welke ingericht moet worden? Jij gaat op de meldingen af om deze te beoordelen en op te lossen.

Je werkt volgens vaste procedures en afspraken want je bent je ervan bewust dat je in een bijzondere omgeving werkt. Veiligheid gaat boven alles.

Is een klus afgerond? Dan werk je dat netjes bij in de administratie en bespreek je de voortgang met de coordinator facilitaire zaken.

 • Storingen beoordelen en oplossen;
 • Externe onderhoudspartijen begeleiden in de PI;
 • Administratieve afhandeling van de meldingen.
Waar ga je werken

DJI staat voor Dienst Justitiële Inrichtingen. Met 50 locaties verspreid over het land en ruim 15.000 werknemers is DJI een van de grootste overheidsorganisaties van Nederland. Jij komt te werken op de locatie PI Ter Apel en daar is een capaciteit voor 456 gedetineerden en is een VRIS-inrichting. VRIS staat voor vreemdelingen in strafrecht. De personen die in Ter Apel in detentie zitten, hebben een strafbaar feit gepleegd. Zij zijn hiervoor door de rechter veroordeeld en verblijven illegaal in Nederland (of zijn na hun misdrijf ongewenst verklaard). Samen met de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) worden de vreemdelingen tijdens de detentie voorbereid op een terugkeer naar hun land van herkomst.

Sollicitatie

Ben jij enthousiast over de functie facilitair medewerker en wil jij met mij in gesprek komen? Reageer dan snel met een uitgebreide motivatiebrief en jouw CV.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

 

FunctietitelFacilitair Medewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensdji@tempo-team.nl , 038-4583005 http://www.tempo-team.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/9kks1A9217TYX92D7Zp1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.