Manager Vogelhof Ter Apel Humanitas DMH 09-01-2024

 1. Vacatures Ter Apel
 2. Manager Vogelhof Ter Apel Humanitas DMH 09-01-2024

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Ter Apel

24 - 28 uur per week

Ben jij een manager die stabiliteit en rust kan combineren met ontwikkeling? Heb jij duidelijk voor ogen wat ons team nodig heeft, maar weet jij ook de ingezette lijnen een vervolg te geven? Kun jij  teams aan sturen op hun professionaliteit, groei en spirit om onze cliënten nóg beter te begeleiden? Wil je daarnaast met collega managers uit Rayon Noord ook zelf een topteam vormen? Dan ben jij onze match!

De locatie

In Ter Apel ligt onze locatie de Vogelhof Wij bieden daar 24-uurs zorg, maar onze bewoners wonen er zelfstandig in hun eigen appartement. Zij hebben een (licht) verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met multi-problematiek. Onze bewoners hebben, net als ieder ander, behoefte aan een optimale ontwikkeling, duidelijkheid en structuur. We zoeken dan ook altijd naar begeleiding die onze bewoners kan ondersteunen om hen volwaardig mee te laten doen in onze samenleving. De Vogelhof is opgedeeld in drie stromingen met elk een verschillende stijl van begeleiding. Elk deel beschikt over een gemeenschappelijke ruimte, waar de groepsmomenten en de begeleiding aangeboden worden. De bewoners zijn in het algemeen goed in staat om hun vragen uit te stellen tot een afgesproken moment, maar kunnen altijd bij de begeleiding terecht. Daarnaast hebben veel bewoners een zogenaamde behandelindicatie vanwege de WLZ.

Wat ga je doen? 

We proberen op inhoud en in de vorm het beste aan te sluiten bij de diverse zorgvragen van de cliënten. Dit is ‘work in progress’ waarin we graag willen doorontwikkelen. Recent is het team gestart met werken vanuit de Triple-C methode. Jij als manager bent bekend met deze methode en weet dit te boosten naar een stevig begeleiding- en behandelklimaat op de locatie.

Verder ben je aanspreekbaar op een goede bedrijfsvoering en bent ondernemend en actief. Je werkt aan een breed netwerk zowel binnen als buiten de gemeentegrenzen, bijvoorbeeld met de ouderenzorg en de dagbestedingsvoorzieningen van cliënten. Op de locatie werk je samen met een gedragsdeskundige en coördinator in een driehoek. Én je werkt samen met je collega managers aan het profiel van Humanitas DMH en draagt bij aan de organisatieontwikkeling van de regio.  

Een speciale plek hebben de verwanten van de cliënten, zij hebben immers de zorg van hun dierbare aan het team toevertrouwd. Je richt je op een intensieve samenwerking en open dialoog met hen. Samen ontdek je hoe echt contact gemaakt kan worden met de cliënt. En zo ontstaan de mooiste vertrouwensrelaties.

Dit ben jij

Voor deze functie zoeken we een sterke verbinder die naast de mensen in het team kan staan en echt kan luisteren. Je bent in staat een team mee te nemen in de verandering en de verdere professionalisering van de zorg. Je bent in staat om te kunnen schakelen tussen mensgericht en taakgericht leidinggeven. Je staat voor partnerschap en stimuleert het goede gesprek, onder meer met cliënten en verwanten en draagt de kernwaarden van Humanitas DMH uit en helpt teams bij de dagelijkse toepassing hiervan.

Daarnaast heb je

 • Een afgeronde hbo-opleiding aangevuld met een managementopleiding (afgerond of bereid deze te volgen/nu aan het volgen) en bij voorkeur ervaring als leidinggevende in de zorg.
 • Een open en toegankelijke houding. Je bent erop gericht van elkaar te leren, samen staan we sterker
 • Bij voorkeur kennis en ervaring met de ontwikkelingen van Wlz, forensische zorg en de specifieke doelgroep LVB met bijkomende problematiek.

Dit bieden wij jou

Bij ons krijg je alle ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Wij geloven namelijk in de kracht van een vitale en gezonde, blije medewerker. Zo kan jij echt het verschil maken binnen HDMH. Onze humanistische achtergrond is voelbaar, zit in ons DNA en dat maakt dat wij oprecht in jou als mens geïnteresseerd zijn. Iedereen is uniek. Juist de verschillen tussen mensen helpen ons om nog beter bij te dragen aan het geluk van onze “Bram” (onze cliënten, medewerkers en dus ook jouw geluk!). En dat dragen wij ook uit in onze dienstverlening. Samen, naast elkaar en vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid in alle vrijheid. 

Wat kan je nog meer verwachten?

 • Een warm welkom in een enthousiast en gedreven team, we zijn benieuwd naar jouw ideeën en inbreng  
 • We werken in alle vrijheid met een inspirerende aanpak die uitgaat van de beleefwereld van de cliënt 
 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring in salarisschaal FWG 60 cao gehandicaptenzorg, maximaal € 5370,-  
 • Extra vrije tijd (balansverlof), een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Mogelijkheid tot bijdrage aan je sportabonnement, privé laptop of telefoon  
 • En we bieden je volop opleidingsmogelijkheden.

Wil je meer weten?

Vragen stellen mag altijd. Je kan altijd even bellen of whatsappen met Gert-Jan Schuinder (manager ad interim) via 06 - 53953857, Tanja Klein (HR Adviseur Noord) via 06 - 15662666 of Marieke Weersink (Rayondirecteur Noord) via 06 - 15226956.

Solliciteren? Een lange brief hoef je ons niet te schrijven. Geef kort aan wat je komt brengen, waar jij enthousiast van wordt en natuurlijk ook wat je bij ons komt halen. 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het kan dus zijn dat deze vacature al voor de einddatum vervuld is. 

Tot snel!

Is deze vacature toch net niet wat jij zoekt? Maar ken je wel iemand die hierop past? Stuur hem dan gerust door in je eigen netwerk.

Een noot voor externe bureaus: wij zijn zelf in staat onze vacatures ingevuld te krijgen, bellen of mailen voor bemiddeling is dus niet nodig!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManager Hoogoven
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 28
Contactgegevenssollicitatie@humanitas-dmh.nl , onbekend https://www.werkenbijhumanitasdmh.nl/
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijhumanitasdmh.nl/vacature-humanitas/manager-vogelhof-ter-apel

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.