Enthousiaste Vrijwilligers Stichting Museum Klooster Ter Apel 11-01-2024

  1. Vacatures Ter Apel
  2. Enthousiaste Vrijwilligers Stichting Museum Klooster Ter Apel 11-01-2024

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Receptie en winkel in Museum Klooster Ter Apel

Omschrijving


Wie zijn wij?
Stichting Museum Klooster Ter Apel (MKTA) is een organisatie die, naast enkele betaalde medewerkers, kan rekenen op medewerking van een enthousiast team van ongeveer 80 vrijwilligers, verdeeld over verschillende werkgroepen. Deze zorgen ervoor dat wij het Museum levend kunnen houden.


Wij vragen
Enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om men mensen om te gaan.

Wij bieden
Een leuke werkomgeving in een gezellig team.

Interesse?
Als u naast de vacature op "reageren" klikt krijgen wij bericht van je interesse. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen. Om online te reageren moet je wel aangemeld zijn. Ben je nog niet aangemeld? Hier kun je jezelf aanmelden!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelShopmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)4 – 4
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheKunst/Cultuur/Entertainment
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://vrijwilligerswerkwesterwolde.nl/vacatures/287?_token=3CVHfKHsWca3Y2rQzYem6v9k7zevLhaYkd4mKXUu&my_name_4wcS5f4ccoENGsRd=&valid_from=eyJpdiI6Ilc4V3d6RFhGbi8xRWtwOFdueTZyaUE9PSIsInZhbHVlIjoiemtDdldrNi84RkpLb3hETmpqM001Zz09IiwibWFjIjoiMjZkY2VmMzE5NmYwYzIyZjI5ZWIwOWUzYWUwZjY1YmUyOGEwZjdmOTRkOGIzYmVhOGQ0MzI1OGRjMGRlMDYzMyIsInRhZyI6IiJ9&my_name_SOmqupDCJcaogGZF=&honey_recaptcha_token=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.