Hoofd Verkoop Binnendienst ter Versterking Witec Group 20-12-2023

  1. Vacatures Ter Apel
  2. Hoofd Verkoop Binnendienst ter Versterking Witec Group 20-12-2023

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Hoofd Verkoop Binnendienst (Manager Sales Backoffice) Witec Fijnmechanische Techniek 11-11-2023

  • Locatie: Ter Apel

  1. Hoofd Verkoop Binnendienst (Manager Sales Backoffice) Witec Fijnmechanische Techniek 11-11-2023

Introductie vacature

Hoofd verkoop binnendienst (manager sales backoffice)

Zoek jij een nieuwe uitdaging en ben jij op je best in een dynamische werkomgeving? Wij zoeken per direct een besluitvaardige hoofd verkoop binnendienst ter versterking van ons team verkoop binnendienst!


Wat ga je doen

Als hoofd verkoop binnendienst geef jij leiding aan de collega's op de afdeling verkoop binnendienst en calculatie (4 FTE) en ben jij de verbindende factor met de accountmanagers, inkoop, productieplanning en management. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau lever jij een bijdrage aan het verkoop beleid. Je bent verantwoordelijk voor een servicegerichte binnendienst met oog voor klanttevredenheid. Vanuit jouw overzichtspositie voer je verbeteringen door waarmee het team sneller de gestelde doelen behaalt of waar hogere targets mee kunnen worden gehaald. Waar nodig draai je zelf mee in de operatie.

Verantwoordelijkheden

- Verantwoordelijk voor het aansturen, motiveren, coachen en verder ontwikkelen van de afdeling;

- Actief sturen op KPI's als voor- en nacalculatie en orderintake. Rapporteert hierover aan het directieteam;

- Verantwoordelijk voor de commerciële resultaten op de afdeling en het opstellen van managementrapportages;

- Het analyseren en optimaliseren van alle processen op afdeling en het waarborgen van procedures en werkinstructies. Denk aan voorcalculatie, orderverwerking, leverperformance en klantklachten;

- Doelgericht doorvoeren van verbetering in de (commerciële) processen;

- Input leveren en het bewaken van de maandelijkse salesforecast op producten klantniveau.

Wie zoeken wij?

Als hoofd verkoop binnendienst kun je snel schakelen van uitvoerend naar strategisch niveau, belangen inschatten, consequenties afwegen en prioriteiten stellen. Je werkt in een zeer dynamische werkomgeving waar je constant alert moet zijn en initiatief durft te nemen. Je bent een echte leider, assertief en bovendien commercieel ingesteld. Als hoofd verkoop binnendienst ben je onderdeel van het directieteam.

Je hebt HBO werk- en denkniveau en beschikt bij voorkeur over een diploma richting Commerciële Economie of Technische Bedrijfskunde. Je hebt meerdere jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie en beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Een zelfstandige en nog zelf vorm te geven functie bij een groeiende en dynamische organisatie. Je werkt in een team van gezellige, betrokken collega's die graag voor elkaar klaarstaan.

We belonen bij Witec conform CAO Metaalbewerking met daarop aangevuld een aantal leuke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals in-house fysiotherapie.

Geïnteresseerd?

Functietitel Hoofd Verkoop Binnendienst Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau HBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Industrie Locatie Ter Apel, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://motion.witec.nl/jobs/hoofd-verkoop-binnendienst-manager-sales-backoffice

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHoofd Verkoop Binnendienst
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitterapel.nl/hoofd-verkoop-binnendienst-manager-sales-backoffice-witec-fijnmechanische-techniek-11-11-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.