Beveiliger Facilicom 01-11-2023

 1. Vacatures Ter Apel
 2. Beveiliger Facilicom 01-11-2023

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Beveiliger IBT COA Ter Apel

Als beveiliger bij het COA zorg jij voor de veiligheid in Ter Apel. Ben jij actief en help je graag mensen? Ga direct parttime of fulltime aan de slag. De veilige keuze.

32 tot 36 uur per week

€ 15,08 - € 18,93 per uur

Beveiliger IBT COA Ter Apel

32 tot 36 uur per week

€ 15,08 - € 18,93 per uur

Functieomschrijving

Als beveiliger op COA Ter Apel, zorg jij voor de veiligheid om de locatie. Je hebt veel vrijheid en maakt zelfstandige beslissingen tijdens je dienst. Je werkt in een internationale omgeving en komt in aanraking met veel verschillende culturen.


IBT staat voor Intern Bijstand Team. Als je in het IBT werkt dan werk je altijd samen met één andere collega. Per dienst zijn er meerdere IBT collega's met wie je samenwerkt. Je hebt veel bewegingsvrijheid en ervaart zo veel afwisseling. Soms ondersteun je een collega van het COA, de andere keer help je een bewoner van het locatie. Een volgend moment de-escaleer je een onenigheid tussen één of meerdere bewoners. Je zorgt ook voor de surveillancerondes, hiervoor gebruik je o.a. fiets. Bijzonderheden tijdens deze rondes signaleer je en bij BHV-incidenten assisteer je tijdens calamiteiten. Je wordt aangestuurd door de Operationeel Coördinator die met camera's toezicht houdt over het terrein. Via de portofoon ontvang jij meldingen en ga je zo snel mogelijk ter plaatse. Naast IBT-taken, ben jij ook inzetbaar op andere onderdelen van de locatie. Zo kan het zomaar voorkomen dat je je collega's ondersteunt bij de receptie of met de toegangscontrole.


COA locatie Ter Apel is een grote en uitdagende locatie. Er wonen ongeveer 2000 vluchtelingen. Het is een enorm terrein waar jij als beveiligingsmedewerker IBT jouw passie voor je werk kan laten zien. Hou je van een uitdaging en zoek je een goede balans tussen spannende en gezellige momenten met bewoners en collega's? Dan is dit de job voor jou!


Eenzijdig is je werk in de beveiliging nooit. Verantwoordelijk is het wel. Trigion is niet voor niets 'de veilige keuze'. Je draait dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten, dus het is belangrijk dat je flexibel bent. Als beveiliger bij Trigion houd je je hoofd koel en ligt de nadruk in jouw werkzaamheden op:

 • Preventief handelen. Jij hebt een neus voor opvallende situaties of gedrag en grijpt al in voordat er echte problemen ontstaan.
 • Onveilige of afwijkende situaties herkennen. Jij hebt het als eerste in de gaten wanneer iets niet gaat zoals het 'hoort'.
 • Vriendelijk ontvangen van bezoekers en gasten en ze wegwijs maken op de locatie.
 • Flexibiliteit: als het nodig is, spring jij bij en help je collega's bij de receptie of met toegangscontroles.

Wat je krijgt

Een uitdagende afwisselende baan en een team leuke collega's met:

 • Direct een vast contract!
 • De mogelijkheid om tijdens je werk door te groeien tot Coördinator (niveau 3)
 • Bruto uurloon tussen de €15,08 en €18,93 (conform CAO Particuliere Beveiliging), afhankelijk van jouw ervaring en opleiding
 • Diverse trainingen per jaar om jezelf te blijven ontwikkelen
 • 13 keer per jaar salaris.
 • Onregelmatigheidstoeslagen waardoor je salaris flink kan oplopen.
 • Rooster wat 4 weken van tevoren bekend is.
 • Reiskostenvergoeding 0,18 per km (vanaf 9 km).
 • Pensioenregeling, eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
 • Uniform- en stomerijvergoeding en collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Toegang tot online trainingen van de Trigion Academie.

Wie je bent

Actief durf je jezelf wel te noemen, als beveiliger loop je wat af. Dat je sociaal, betrouwbaar en stressbestendig bent spreekt voor zich. Jij weet jouw kalmte over te brengen op de mensen die je beveiligt. Onze slogan 'Trigion: De veilige keuze' straal jij ook echt uit. Op een prettige manier weet je mensen aan te spreken op hun gedrag. Gastvrijheid zit in je natuur, je vindt het belangrijk dat bezoekers zich welkom voelen. Als onze nieuwe objectbeveiliger:

 • Bezit je een mbo- diploma Beveiliger 2.
 • Heb je geen strafblad. Een screening bij de politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Heb je bij voorkeur een jaar werkervaring in de particuliere beveiliging.
 • Beheers je de Nederlandse taal goed en beheers je de basisvaardigheden Engels. Ook in stressvolle situaties kun je de juiste instructies in het Engels geven.
 • Bezit je een rijbewijs B en een eigen auto.
 • Woon je binnen 70 km vanaf Ter Apel.

Solliciteren gaat eenvoudig en snel via onze online sollicitatiegame. Een CV of brief is bij ons niet nodig.


Ik kom graag met je in contact.

 • Stuur mij een appje

Gerelateerde blogs

Hoe is het om te werken als beveiliger bij Trigion?

vertelt over haar werk als beveiliger bij Trigion. In 2016 is ze bij Trigion gaan werken en voelt zich hier helemaal thuis.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeveiliger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijfacilicom.nl/vacatures/a0w1v00000FRImIAAX/Beveiliger-IBT-COA-Ter-Apel?search=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Ter Apel: