Monteur Mateco 16-09-2023

 1. Vacatures Ter Apel
 2. Monteur Mateco 16-09-2023

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Onze klanten uit de industrie, bouw, en de media industrie bevestigen dat wij dit elke dag weer doen. mateco is een van de toonaangevendste leveranciers op gebied van het verhuren van hoogwerkers met meer dan 50 jaar ervaring binnen Nederland.


Servicemonteur Autohoogwerkerdivisie

за нашият клон в: Ter Apelkanaal

Als onze nieuwe collega kom je binnen in een gemotiveerd team met een hoog serviceniveau. Wij hebben een diverse vloot waarbij jij als monteur veel verantwoordelijkheid krijgt. Je komt te werken binnen de autohoogwerkerdivisie die gevestigd is in Ter Apelkanaal en Houten. Jouw standplaats wordt Ter Apelkanaal. Het is de bedoeling dat jij op technisch gebied het aanspreekpunt wordt voor onze autohoogwerkers zodat je ook telefonisch collega's verder kan helpen. Je krijgt een servicewagen om op locatie te kunnen werken en dat kan in het hele land zijn. Onze bekendste merken autohoogwerkers zijn Ruthmann en Palfinger. Het gaat om hoogwerkers die op een MAN, Daf of Volvo vrachtwagen zijn gemonteerd en vaak hoger gaan dan 50 meter. Wij verhuren deze machines met een chauffeur.

Wat ga je doen?

Als monteur ben jij ervoor verantwoordelijk dat de machine, waar jij aan hebt gewerkt, helemaal klaar is voor de verhuur. Een gekeurde en veilig werkende machine staat immers garant voor een blije klant. Je hebt een coördinerende rol bij het onderhoud van de vrachtwagenhoogwerkers. Jij plant het onderhoud in en zorgt ervoor dat in samenwerking met de planning de machines optimaal ingezet worden. Jij voert de controle-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit. Veiligheid staat op één en kwaliteit van de machines staat bij ons hoog in het vaandel. Prioriteit voor jou zijn de autohoogwerker machines, maar het kan voorkomen dat je ook aan onze andere machines werkt bijvoorbeeld vorkheftrucks, hoogwerkers en verreikers.

We kijken er naar uit jou op te leiden indien nodig en je te verwelkomen in onze werkplaats!

Wat breng jij mee?

 • MBO/MTS werk- en denkniveau, door opleiding en/of ervaring
 • Kennis van vrachtwagentechniek en/of hoogwerker techniek is een pre
 • Ervaring met hydrauliek, elektronica en/of dieselmotoren is vereist
 • Kennis van Engels in woord en geschrift is een must
 • Kennis van Duits in woord is een pre
 • Certificaat Basisveiligheid VCA of bereid om deze via mateco te halen
 • Gemotiveerd en enthousiast
 • Communicatief vaardig
 • Nauwkeurig
 • Een proactieve en positieve werkhouding
 • Leergierig
 • Stressbestendig en flexibel

Waarom mateco?

Bij mateco kom je terecht bij een no-nonsense, gezond en groeiend bedrijf. Je krijgt een uitdagende baan met een goede werksfeer, begeleiding/coaching en ruimte om nieuwe ideeën in te brengen. Hier hoort een salaris bij gebaseerd op jouw leeftijd, opleiding en ervaring.

Wat krijg jij

Mateco onderscheidt zich door uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 verlofdagen (parttimers naar rato), 8,6% vakantiegeld en een uitstekende pensioenregeling. Uiteraard zijn de randvoorwaarden en faciliteiten uitstekend geregeld.

Wat nu? We willen jou leren kennen!

Zie jij jezelf al in onze moderne werkplaats rondlopen? Dan willen wij jouw goed geoliede motivatiebrief met CV graag ontvangen op ! Als je toch nog wat vragen hebt bel of app met , op T. of stuur een mail naar .

Wil je eerst eens langskomen om te zien waar, met welke machines en met wie je gaat werken? Dat kan als je dit van tevoren even laat weten aan Sheila. App of bel!


Als je vragen hebt, neem dan contact op met ons HR team via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Hoogwerkers
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAutomotive
LocatieTer Apelkanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://jobs.mateco.eu/bg/details/servicemonteur?tx_matecojobs_jobs%5BselectedCountry%5D=10&cHash=1afc0534d44641e04aa6b4530409ebc4

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.