Medewerker Verkoop Binnendienst Witec Fijnmechanische Techniek 21-12-2023

  1. Vacatures Ter Apel
  2. Medewerker Verkoop Binnendienst Witec Fijnmechanische Techniek 21-12-2023

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Medewerker Verkoop Binnendienst

Ben jij enthousiast en van nature nieuwsgierig? Heb je oog voor verkoopkansen en laat je niets aan je voorbijgaan? Lees dan verder! Wij zijn namelijk op zoek naar versterking op de afdeling verkoop binnendienst!

Wie zijn wij?

Witec ontwikkelt produceert en verkoopt technologisch vernieuwende producten en assemblages die in seriematige (repeat) productie vervaardigd worden.


Wat ga jij doen?

Samen met het team verkoop binnendienst ben jij verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële doelstellingen van Witec. Je werkt nauw samen met de accountmanagers in de buitendienst, stelt offertes op en bereid afspraken voor. Je bewaakt de voortgang van offertetrajecten, signaleert afwijkingen en bespreekt deze met de accountmanager. Je zorgt dat alle informatie volgens samengestelde richtlijnen wordt gestructureerd en op de juiste plek terecht komt. Je hebt oog voor verkoopkansen en acteert hierop. Voor de klanten ben je een goede gesprekspartner, je weet wie je klanten zijn en wat hun business inhoudt. Vragen vertaal je tijdig en correct door aan de organisatie.

Dit ben jij

Als medewerker verkoop binnendienst ben jij enthousiast en van nature nieuwsgierig aangelegd. Jij hebt oog voor verkoopkansen en laat niets aan je voorbij gaan. Bij voorkeur heb jij een HBO opleiding afgerond in commerciële en/ of technische richting of verwacht je binnenkort je studie af te ronden. Heb je een MBO opleiding afgerond en ervaring in een soortgelijke functie, ook dan ben je welkom om te reageren.

Je bent representatief, denkt in oplossingen, kan werken onder tijdsdruk en je bent communicatief goed vaardig in Nederlands, Engels en Duits. Je bent 38 uur per week beschikbaar, de werkdagen worden in overleg vastgesteld.

Dit bieden wij

  • 38-urige werkweek
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
  • Een gezellige en prettige werkomgeving
  • Reiskostenvergoeding
  • Goede pensioenregeling
  • Inhouse fysiotherapie

Geïnteresseerd?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommercieel Medewerker Binnendienst
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://witec.nl//jobs/medewerker-verkoop-binnendienst-2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.