Medewerker Nabewerking Witec Fijnmechanische Techniek 14-10-2023

  1. Vacatures Ter Apel
  2. Medewerker Nabewerking Witec Fijnmechanische Techniek 14-10-2023

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Medewerker Nabewerking

Ben jij nauwkeurig en kan je netjes te werk gaan? Dan is dit misschien de functie voor jou! Bij Witec zijn wij op zoek naar een medewerker nabewerking.

Wie zijn wij?

Witec ontwikkelt, produceert en verkoopt technologisch vernieuwende producten en assemblages die in seriematige productie vervaardigd worden. Hierbij fabriceert Witec uiterst nauwkeurige en ultra reine onderdelen dankzij efficiënte processen en hightech equipement.

Wij denken niet in producten, maar in processen. Op deze manier zijn we in staat producten in elke gewenste kwaliteits- en prijsklasse te fabriceren.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit het bewerken van fijnmechanische producten volgens voorgeschreven normen en toleranties. Hierbij is het voornamelijk gericht op de nabewerking van machinaal geproduceerde producten alsmede het voorkomen van afkeur bij de klant.

Samen met een klein, hecht team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de hoogwaardige producten van de afdeling. Je denkt mee in verbeterprocessen, eigen initiatief wordt zeer op prijs gesteld en gewaardeerd.

Jouw uitdaging binnen Witec?

Witec heeft een sterke groeiambitie. Deze groeiambitie willen we laten uitkomen door mensen als jij door te ontwikkelen binnen onze organisatie! Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en kunt je eigen werkvolgorde bepalen.

Wie zoeken wij?

  • MBO opleiding in de richting van fijnmechanische techniek.
  • Teamplayer
  • Kennis van normen en procedures en systemen.
  • Iemand die een schone en geordende werkomgeving belangrijk vindt.

Wat bieden wij?

  • Een dynamische werkomgeving bij een succesvol, internationaal en snel groeiend bedrijf.
  • Een informele sfeer waarin hard wordt gewerkt aan het creëren en verkopen van hightech producten en oplossingen voor een veeleisende markt.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden

Geïnteresseerd?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFijnmechanisch Monteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://witec.nl//jobs/medewerker-nabewerking-1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.