Administratief Medewerker Zorg Dienst Justitiële Inrichtingen 12-01-2024

 1. Vacatures Ter Apel
 2. Administratief Medewerker Zorg Dienst Justitiële Inrichtingen 12-01-2024

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Administratief medewerker zorg

De PI Ter Apel is op zoek naar een administratief medewerker zorg voor de administratieve en secretariële ondersteuning aan jouw collega's justitieel verpleegkundigen, justitieel geneeskundigen en hoofd zorg. Ben jij dé nieuwe collega die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Standplaats: Ter Apel Aantal uur: 18 - 18 Maandsalaris: € 2.506 - € 3.091 Vakgebied: Bedrijfsvoering en Staf Opleiding: MBO - 4 Reageren voor: 02-02-2024 Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd

Copy Link

De PI Ter Apel is op zoek naar een administratief medewerker zorg voor de administratieve en secretariële ondersteuning aan jouw collega's justitieel verpleegkundigen, justitieel geneeskundigen en hoofd zorg. Ben jij dé nieuwe collega die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Standplaats: Ter Apel Aantal uur: 18 - 18 Maandsalaris: € 2.506 - € 3.091 Vakgebied: Bedrijfsvoering en Staf Opleiding: MBO - 4 Reageren voor: 02-02-2024 Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd


DJI biedt mooi en uitdagend werk in een niet-alledaagse omgeving. Achter de mensen die rechtstreeks contact hebben met de gedetineerden en de forensisch patiënten staan talloze collega's die elke dag een belangrijke operationele of strategische bijdrage leveren aan het goed functioneren en presteren. Dat klinkt misschien simpel, maar er zit meer achter. Zoals de collega's van Communicatie, Administratie, Onderwijs, ICT, HRM of Onderzoek. Als facilitair-, inkoop- en financeprofessional kun je bij ons ook alle kanten op. We richten ons namelijk op het volledige spectrum van bedrijfsvoering waarin we ons werk steeds efficiënter en innovatiever willen doen. Als professional bij DJI draag je bij aan de veiligheid van de samenleving.

Dit ga je doen


Als Administratief Medewerker Zorg ben jij de spin in het web voor al deze disciplines. Hierin ondersteun je in de administratieve en secretariële werkzaamheden binnen de afdeling Zorg. Gelukkig ben jij vanuit jouw ervaring snel van begrip, heb jij een korte inwerkperiode nodig om zelfstandig mee te kunnen draaien en ben jij stressbestendig. Dit maakt dat jij een onmisbare schakel bent voor jouw collega's binnen PI Ter Apel.
Je bent een ondernemende, pro-actieve bezige bij. Je durft ongevraagd mee te denken binnen de context van de werkzaamheden. Je benut kansen om gestelde doelen eerder en op adequate wijze te bereiken en grijpt dit met beide handen aan.
De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en dat is juist waar jij jouw werkplezier uithaalt. Denk hierbij aan het behandelen van de in- en uitgaande post voor de afdeling Zorg, opnemen van de telefoon, het verwerken en doorzetten van binnengekomen mail. Je coördineert ook balie werkzaamheden zoals het oproepen van gedetineerden. Uiteraard werk je altijd samen met beveiligers zodat de veiligheid voor iedereen gewaarborgd blijft. Op verzoek notuleer je overleggen op de Medische Dienst en deel je de notulen met de collega's. Daarnaast verwerk je ook de financiële administratie, controleer je de facturen en verstuur je de facturen voor betaling.
Het komt vaak voor dat gedetineerden worden doorverwezen naar de specialist in het ziekenhuis. Je neemt hiervoor contact op met de Dienst Vervoer & Ondersteuning. Zij plannen de afspraak bij het ziekenhuis waarna jij de benodigde ziekenhuisformulieren verwerkt. Ook het vervoer naar bijvoorbeeld een ziekenhuis regel jij adequaat. Je informeert alle betrokken partijen in samenwerking met Dienst Vervoer & Ondersteuning (DV&O).
Aldus een functie waarin je niet snel stilzit maar van onmisbare waarde bent. Nog enthousiaster geworden na het lezen van deze vacature?

 • Je verzorgt de interne informatievoorziening ten behoeve van de voortgang van de werkzaamheden;
 • Je notuleert diverse overlegvormen, werkt verslagen uit, verspreidt en archiveert;
 • Je verzorgt correspondentie;
 • Je organiseert en archiveert de klachtenbemiddelingsgesprekken;
 • Je bent ondersteunend bij personeelszaken;
 • Je plaatst en accordeert bestellingen en levert een bijdrage aan het factureringsproces;
 • Je beheert de agenda: accepteert, plant en nodigt uit voor gesprekken en vergaderingen en prioriteert daarin.

VRAGEN OVER DEZE FUNCTIE? Vacaturenummer: 49006

Mevrouw , 08807-42100

Shared Service Center DJI, Werving & Selectie 08807-54321

Dit neem je mee

 • Je hebt een relevante opleiding op mbo-niveau;
 • Je bent handig met en vaardig in computerprogramma's zoals Word en Excel;
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als op schrift;
 • Je hebt ervaring in het werken met vertrouwelijke informatie;
 • Je beschikt over de competenties voor de functie als samenwerken, initiatiefrijk, proactief, timemanagement en omgaan met details;
 • Je hebt van nature een flexibele en klantgerichte instelling;
 • Je bent in staat zowel mondeling als schriftelijk helder te communiceren.

Dit kun je verwachten

 • Een Individueel Keuzebudget. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en stel je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen. Het kan bijvoorbeeld bestaan uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) of vakantiedagen
 • Volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer
 • Een pensioenregeling
 • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof
 • Studiemogelijkheden voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling
 • De mogelijkheid gebruik te maken van bedrijfsfitness

 • Salarisniveau - min. Schaal 05 - max. Schaal 05
 • Maandsalaris - min. €2.506,00 - max. €3.091,00 (bruto o.b.v. 36 uur)
 • Dienstverband - Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd (met eventueel een proeftijd van maximaal 1 maand)
 • Contractduur - 1 jaar
 • Minimaal aantal uren per week - 18
 • Maximaal aantal uren per week - 18

Je krijgt zo'n tweehonderd collega's in allerlei functies. Denk aan penitentiair inrichtingswerkers, complexbeveiligers en arbeidsbegeleiders. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor ruim zestig nationaliteiten en honderd culturen. Meer nog dan op andere locaties beweegt de dynamiek van de sfeer 'binnen' mee met wat er 'buiten' gebeurt, zoals onveilige situaties in de landen van herkomst. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn. Afhankelijk van je baan merk je dat in het directe contact met de gedetineerden of meer op een afstand.

Naast een boeiende werkplek waarbij je 'met recht' een bijdrage levert aan onze belangrijke maatschappelijke taak, kun je ook rekenen op een fijn pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met het Individueel Keuzebudget een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Verder zijn er opleidings- en doorgroeimogelijkheden, uitstekende regelingen voor ouderschapsverlof, aantrekkelijke reiskostenregelingen en bedrijfsfitness. Bij een fulltime dienstverband werk je 36 uur per week, bijvoorbeeld vier dagen van negen uur.

Het totale personeelsbestand van PI Ter Apel bestaat voor 25% uit vrouwen en 75% uit mannen.

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft? Er zit meer achter werken bij DJI

Je bent samen met je team én gedetineerden verantwoordelijk voor een terugkeer in de maatschappij. Gedetineerden worden uiteindelijk gewoon weer iemands buur. Je werkt hier aan veiligheid door mensen vooruit te helpen. Positieve verandering begint met het besef dat het een optelsom is van de kleinste successen. Die leiden tot groots resultaat. Om dat te bereiken moet je verder kijken, voorbij aan wat iemand gedaan heeft.

Zo solliciteer je

Spreekt werken bij DJI je aan? Hiernaast staat uitgelegd hoe het sollicitatietraject er uitziet.

Tijdens het sollicitatietraject willen we je graag beter leren kennen en kun je ook kennismaken met ons.
We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Wanneer je solliciteert op een functie bij DJI dan maak je eenmalig een account aan.

Dit zorgt er voor dat je bij DJI of bij eventuele andere rijksonderdelen makkelijk kan solliciteren.

Deze VOG is noodzakelijk om in dienst te kunnen treden bij DJI. Wil je weten of je recht hebt op een VOG?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2506 – 3091
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)18 – 18
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijdji.nl/vacature/bedrijfsvoering-en-staf/administratief-medewerker-zorg-49006

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.