Aankomend betonreparateur (Regio Ter Apel) Werfum 29-02-2024

 1. Vacatures Ter Apel
 2. Aankomend betonreparateur (Regio Ter Apel) Werfum 29-02-2024

Werken in Ter Apel

 

Introductie vacature 

Aankomend betonreparateur (Regio Ter Apel)

Zoek je een baan in de bouw, bij een werkgever waar je een écht vak gaat leren? Solliciteer dan als aankomend betonreparateur. Je gaat leren hoe diverse betonconstructies weer jarenlang meegaan. Voor je het weet ben jij de bouwheld waar onze samenleving op vertrouwt!

Over de functie

Als aankomend betonreparateur ben je verantwoordelijk voor het assisteren van ervaren betonreparateurs bij verschillende projecten. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat diverse betonconstructies er weer jaren tegenaan kunnen. Hoe je dat doet ga je allemaal leren! Er staat een inwerktraject van twintig dagen voor je klaar, waarin jij alles leert wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Elke dag kom je nieuwe uitdagingen tegen, op diverse plekken. En dat allemaal in de regio. Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Je repareert huizen met aardbevingsschade in de provincie Groningen.
 • Je voert reparatiewerkzaamheden uit aan een galerij van een flat in de stad.
 • Je herstelt een scheur in de vloer van een parkeergarage door middel van een speciale injectie die de betonnen scheur opvult.

Jouw werkgever

Je werkt bij een bedrijf dat zich al 50 jaar succesvol bezighoudt met het repareren van beton- en staalconstructies. Een bedrijf met een nuchtere werkmentaliteit en een goede sfeer. Veiligheid staat op nummer 1 en ook betrouwbaarheid en goed samenwerken zijn belangrijk voor jouw werkgever. Je staat er nooit alleen voor!

Wij bieden

 • Je krijgt een (start)salaris tussen de €2.870,00 en €3.035,00 bruto per maand, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt.
 • Je komt te werken in de Bouw en Infra cao. Je krijgt een uitstekend Bpf bouwpensioen vanaf dag één, 25 vakantiedagen, 20 adv-dagen en vakantiegeld.
 • Goede werkkleding, een uitgebreid pakket met persoonlijke beschermingsmiddelen en zodra je zelfstandig aan de slag kunt gaan krijg je een volledig uitgeruste werkbus.
 • Werkervaring als betonreparateur is niet nodig, want tijdens een inwerktraject van twintig dagen leer jij alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.
 • Een mooie baan in de bouw, waar je ’s winters niet thuis hoeft te zitten.

Wij vragen

 • Je bent niet vies van hard werken. Binnen of buiten, maakt jou niks uit.
 • Je bent een handige harry en je werkt graag met je handen.
 • Werkervaring in de bouw is niet noodzakelijk, maar wel mooi meegenomen. Denk aan werk als isoleerder, stukadoor, schilder, nieuwbouwtimmerman, betontimmerman of andere banen in de bouw.

Interesse in deze baan?

Is dit de nieuwe baan waar je naar op zoek bent en wil je graag aan de slag in de bouw? Neem gerust contact met me op!

Solliciteren

Reageren is eenvoudig. Wil je eerst meer weten? Bel of app dan met Faith de Weerd van Werfum bouw & techniek op 0645995488 of 0887775500.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBetonreparateur
Indicatie salaris (min – max]2870 – 3035
OpleidingsniveauLBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensfaith.deweerd@werfum.nl , 645995488 https://werfum.nl
Type contractVast
BrancheTechniek, Bouw/Installatie
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werfum.nl/vacatures/aankomend-betonreparateur-regio-ter-apel-fdwwf/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitterapel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Ter Apel en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.